IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Евротинк – Презентација за мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК

На покана на Евротинк, НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Презентацијата за мониторинг извештај за работата на АВМУ (Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги)  и АЕК  (Агенција за електронски комуникации) која се одржа на 28 Септември 2017 год. во Хотел Холидеј Ин, сала Скала во 11.30 часот.

АЕК – Меѓународна регулаторна конференција за 2017 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Меѓународната регулаторна конференција која се одржа од 24 до 26 Мај 2017 год. во Хотел Метропол – Охрид. Петта година по ред, АЕК организира Меѓународна регулаторна конференција, со цел да поттикне јавна расправа за прашања што се однесуваат на најновите технолошки достигнувања во ИКТ секторот, преку размена на мислења, решенија за можни проблеми, најдобри практики и искуства.

Велигденска честитка

Среќни празници

АЕК – Втор јавен состанок за 2016 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ присуствуваше на Вториот јавен состанок за 2016 год. кој се одржа на 22 Декември 2016 год. со почеток во 10 ч. во административната зграда на АЕК – Бизнис сала.

     
Syndicate content