IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Среќен 10-ти роденден НЕКСТ-ЕМ

17.08.2006 - 17.08.2016 Нека ни се множат годините заедно со нови проекти во нови успеси со нови остварувања...

АЕК – Меѓународна регулаторна конференција за 2016 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Меѓународната регулаторна конференција од 27 до 29 Јуни 2016 год. во Хотел Инекс Горица - Охрид.
АЕК организира Меѓународна регулаторна конференција, со цел да поттикне јавна расправа за прашања што се однесуваат на најновите технолошки достигнувања во ИКТ секторот, преку размена на мислења, решенија за можни проблеми, најдобри практики и искуства.

АЕК – Прв јавен состанок за 2016 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ присуствуваше на Првиот јавен состанок за 2016 год. кој се одржа на 08 Јуни 2016 год. со почеток во 10 ч. во административната зграда на АЕК – Бизнис сала.

Велигденска честитка

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна вероисповед.

Среќни празници

     
Syndicate content