IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

АЕК – Втор јавен состанок за 2015 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ присуствуваше на    Вториот јавен состанок за 2015 год. кој се одржа на 23 Декември 2015 год. со почеток во 10 ч. во  административната зграда на АЕК – Бизнис сала.

Македонски Економски Самит 2015 - Македонија 2025

На покана на Македонија 2025,  НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на настан, кој се одржа од 18 до 20 Ноември во хотелот Александар Палас. Беше организиран за да вклучат поголем број млади професионалци во дискусијата за економскиот развој. Целта беше да ја инспирира публиката да размислува во насока на бизнис, развој на лидерство и верба со сопствените можности.

Зголемување на пакетите на HOSTIRAJ.com.mk

Поради големиот интерес за хостинг услуги во изминатиот период, НЕКСТ-ЕМ дооел одлучи да ги зголеми сопствените капацитети и да приреди пријатно изненадување за сите свои досегашни и идни корисници.

Од денеска сите досегашни и идни корисници ќе можат да користат двојно повеќе веб простор за истата цена како и досега. Со овој потег НЕКСТ-ЕМ дооел сака да ја искаже својата посветеност во полето на хостинг услугите.

АЕК – Меѓународна регулаторна конференција за 2015 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации,  НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на  Меѓународната регулаторна конференција од 18 до 20 мај 2015 год. во Хотел Метропол - Охрид.

Трета година  АЕК  организира  Меѓународна регулаторна конференција,  со цел да поттикне јавна расправа за прашања што се однесуваат на најновите технолошки достигнувања во ИКТ секторот,  преку размена на мислења, решенија за можни проблеми, најдобри практики и искуства.

Велигденска честитка

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна вероисповед.

     
Syndicate content