IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

АЕК – Втора Меѓународна регулаторна конференција

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Втората Меѓународната регулаторна конференција од 16 до 18 мај 2012 год. во Хотел Инекс Горица  - Охрид.

Велигденска честитка

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна и Католичка вероисповед.

Учество на јавната презентација на Стратегијата на АЕК за периодот 2012 - 2016 година

Менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел, на покана на Агенцијата за електронски комуникации учествуваше на јавната презентација на Стратегијата за работа на АЕК за периодот 2012-2016 година која се одржа на 15 Февруари 2012 година  во Амфитеатар 1 на М6-Едукативен  Центар во Скопје.

Среќни празници

Известување за корисниците

Ве известуваме дека согласно новата политика на работење на компанијата, почнувајќи од 01.01.2012 год. нема да вршиме регистрација на домен без истиот да биде хостиран кај нас.

     
Syndicate content