IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Изработка на веб портал за ЕУРО - ФАРМ

НЕКСТ-ЕМ дооел го комплетираше новиот веб потрал за една од најголемите фармацевтски компании, ЕУРО – ФАРМ од Битола. Особено внимание беше посветено на можноста преку порталот корисниците на ланецот аптеки ЕУРО – ФАРМ да бидат во постојана комуникација со стручните лица на компанијата.

Проширување на соработката со КАЈГАНА МЕДИА

Повеќе-годишната соработка помеѓу НЕКСТ-ЕМ дооел и КАЈГАНА МЕДИА за обезбедување на целосни мрежни ресурси на проектите на КАЈГАНА МЕДИА се продлабочи со комплетирањето на мрежната инфраструктура за потребите на најновиот проект – веб страна на националната телевизија Сител.

АЕК – Прва јавна расправа

На покана на Aгенцијата за електронски комуникации, менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на првата јавна расправа која се одржа на 14 – 15 Мај 2009 во Холидеј Ин – сала Милениум.

Бизнис посета на Франција

Менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел во периодот од 21-ви до 31-ви март 2008 година беше во неофицијална посета на Република Франција.

АЕК – WIMAX – почеток на новата ера во телекомуникациите во Македонија

На настанот организиран од Aгенцијата за електронски комуникации кој се одржа од 13-ти до 15-ти февруари 2008 година во просториите на Стопанска комора, присуствуваа претставници од сите македонски оператори и дел од македонските ИТ фирми како и регулатори од соседните земји.

     
Syndicate content