IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

AKE – WIMAX – fillim i një ere së re të telekomunikacionit në Maqedoni

Në ngjarjen e organizuar nga Agjencioni i komunikimit elektronik, që u realizua prej 13 deri 15 Shkurt, 2008, në zyrret e Odës së ekonomisë, morrën pjesë përfaqësues të të gjithë operatorëve në Maqedoni dhe një pjesë e firmave IT maqedonase, si dhe regullatorë nga vendet fqinje.

Drejtori teknik i NEKST-EM-it, zotëriu Vladislav Bidikov, kishte një prezentim në temën “Fillimi i erës së re të telekomunikimit në Maqedoni”.

AttachmentSize
presentation145.5 KB