IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Urime 15 vjetorin NEXT-EM

URIME FESTAT E PASHKEVE

Gëzuar festat

Konferenca "Si u morën institucionet me ikjen e trurit 2013-2020?"

Konferenca u mbajt më 21 tetor (e mërkurë) në Raguza Ruftop 360 në Shkup, duke filluar nga ora 12:00. Konferenca prezantoi analizën e monitorimit të Strategjisë Kombëtare për Rrjetëzimin, Bashkëpunimin dhe Parandalimin e Daljeve të Arsimit të Lartë dhe Personelit Profesional 2013-2020, si dhe gjenerimin e rekomandimeve për zhvillimin e një strategjie të re. Konferenca prezantoi analizën e monitorimit të Strategjisë Kombëtare për Rrjetëzimin, Bashkëpunimin dhe Parandalimin e Daljeve të Arsimit të Lartë dhe Personelit Profesional 2013-2020, si dhe gjenerimin e rekomandimeve për zhvillimin e një strategjie të re. Ngjarja u hap nga Ilija Stankovski - Drejtor i Programit të LEAD, ndërsa prezantimet u prezantuan nga Oliver Andreevski dhe Marjan Icoski.

Roli i sindikatave në mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve

Instituti për Politikën Evropiane (EPI) organizoi një prezantim mbi rolin e sindikatave, i cili u zhvillua në 25 Shtator, 2020. duke filluar nga ora 11.00 në Ragusa360 - Tavanë në Shkup. Ngjarja u hap nga Simonida Kacarska, Drejtore e EPI. Vildan Drpljanin foli në ngjarje për shoqërimin, konfuzionin ose abuzimin - Roli i sindikatave në mbrojtjen e punëtorëve dhe Kire Vassilev se si të forcojnë rolin e sindikatave në mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve.

     
Syndicate content