IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Takim me përfaqësues të HYBSYS

Ekipa e drejtësuesve e NEKST-EM-it realizoi një takim me firmën nga Bugaria, HYBSYS, në të cilin u diskutua për përhapjen e bashkëpunimit dhe rritjes së prezencës të një pjesë së firmave nga fusha e IP telefonimit në Maqedoni.

Përpunim web portali për EURO-FARM

NEKST-EM e kompletoi portalin e ri për një ndër firmave farmaceutike më të mëdhaja në vend, EURO-FARM prej Manastiri. Më shumë vëmendje iu dha mundësisë që nëpër portalit, përdoruesve të barnatoreve EURO-FARM të ju jepet mundësia që të jenë në kontakt me persona kompetent gjatë gjithë kohës.

Zgjërim të bashkëpunimit me KAJGANA MEDIA

Bashkëpunimi disa-vjeçar mes NEKST-EM dhe KAJGANA MEDIA, për mbrojtjen totale të resurseve të rrjetit, të proekteve të KAJGANA MEDIA-s, u thellësua me kompletimin e infrastrukturës rrjetësore për nevojat më të reja në lidhje me proektin – web faqe për kanalin televiziv kombëtarë - Sitel.

АKE – Debat i parë publik

Me ftesë të Agjencionit për komunikim elektronik, ekipi drejtues i NEKST-EM ishte present në debatin e parë publik që u bë në hotelin Holidej In, salla Milenium, prej 14 deri më 15 Maj, 2009.

Biznes vizitë në Francë

Ekipi drejtues i NEKST-EM-it në periudhën prej 21 deri më 31 Mars, të vitit 2008, ishte në një vizitë jo-oficiale në Francë.

     
Syndicate content